SEGRE

Cinc detinguts a Miralcamp per robar en un pis de Balaguer

Els detinguts, tres d'ells amb atecedents, estan presumptament implicats en un altre robatori a Balaguer i un a Ponts

Material comissat pels Mossos d'Esquadra.

Cinc detinguts a Miralcamp per robar en un pis de BalaguerMossos d'Esquadra.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir ahir quatre homes i una dona, d’edats compreses entre els 18 i 37 anys, com a presumptes autors de tres delictes de robatoris amb força, un d’ells en grau de temptativa. A dos d'ells també se'ls va denunciar per atemptat als agents de l'autoritat.

Ahir al migdia es va produir un robatori amb força en una casa del carrer Pont de Balaguer. Quan el propietari va arribar al domicili es va trobar les habitacions regirades i va alertar els mossos. Minuts després, un testimoni va trucar al 112 per informar que un vehicle tot terreny havia accedit a gran velocitat a una rotonda de l'interior de la població i havia pujat sobre el terraplè. Tot seguit, una persona que els estava esperant va pujar ràpidament al vehicle i van fugir a tota velocitat. Els mossos, davant les sospites que aquest vehicle podria estar relacionat amb el robatori, van establir punts de control en diferents vies. 

A les 15.50 hores, els agents van detectar el vehicle sospitós que s’apropava a un control que s’havia muntat a la L-200, a la sortida de Mollerussa en direcció a les Borges Blanques. El conductor va fer cas omís a les indicacions dels agents d’aturar-se i va fugir.  Immediatament, es va iniciar un seguiment que va acabar poc després a l'interior de Miralcamp. Les patrulles van evitar la fugida dels cinc ocupants del vehicle i, un cop controlada la situació amb l'arribada de més agents, es va iniciar la identificació i l'escorcoll. 

Al vehicle es van localitzar bosses plenes de monedes i bitllets, una caixa de cabdals amb diners, dues tauletes electròniques, documentació de la víctima del robatori i un rellotge que acabaven de sostreure. En total es van localitzar 9.275 euros i la víctima va recuperar tots els objectes que li havien sostret. També duien una pistola de balins accionada per gas, tres navalles, una defensa extensible, tapaboques, tenalles, alicates i mitjons, que utilitzaven com a guants per no deixar empremtes.

Davant els fets els agents van detenir les cinc persones per delicte de robatori amb força a l’interior de domicili. A dos d'ells també se'ls va detenir per atemptat contra els agents de l'autoritat per resistir-se activament i agredir un dels agents. Els detinguts, tres d'ells amb antecedents, passaran properament a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia a Balaguer.

Les gestions fetes posteriorment pels investigadors han permès imputar als detinguts un altre robatori amb força, en grau de temptativa, comès el mateix dia a Balaguer i un tercer robatori amb força a interior de domicili comès setmanes enrere a Ponts.

tracking