SEGRE

La 'rave' d'Ivars de Noguera, amb 3 detinguts i més d'una cinquantena de denunciats

Els Mossos han identificat 7 organitzadors, tots ells entre 20 i 30 anys i de nacionalitats francesa, italiana i belga

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La 'rave' d'Ivars de Noguera ha acabat amb un balanç de 3 detinguts i més d'una cinquantena de denúncies. Pel que fa a detencions, en les darreres hores els Mossos d'Esquadra han detingut i denunciat penalment un ciutadà italià que presentava símptomes evidents de trobar-se sota l'efecte de drogues i alcohol. Aquesta detenció se suma a la dels dos homes que dissabte a la nit van envestir un vehicle policial. A banda, la policia ha identificat 7 persones, entre els 20 i 30 anys, com a organitzadores de la 'rave'. Són 2 ciutadans francesos responsables dels equips de música, 2 italians que s'encarregaven del servei de bar, 2 italians més que duien generadors i altaveus i 1 ciutadà belga que també duia generadors i transformadors.

La policia ha obert dues actes administratives contra els 7 organitzadors de la festa 'rave' il·legal, una que recull l'activitat de la festa i una altra per la intervenció d'objectes musicals, que es derivaran als Serveis Territorials de Joc i Espectacles a Lleida.

Una trentena de denúncies per drogues

Pel que fa al balanç de trànsit, la policia ha denunciat administrativament un total de 32 conductors per positius en drogues i 1 per conduir sota els efectes de l'alcohol. A banda han interposat 9 denúncies vàries per manca de documentació, d'ITV o de permisos de conduir. Durant el control que els agents van muntar a l'entrada d'Ivars de Noguera, s'hi van arribar a comptabilitzar fins a 17 vehicles immobilitzats a la vegada, la majoria dels quals amb matrícules de França i Itàlia.

Moment de la detenció de l’home que es va escapar diumenge.

Moment de la detenció de l’home que es va escapar diumenge.JORDI ECHEVARRIA

tracking