SEGRE

PROGRAMES REALITY

Lleida TV estrena 'Joc d'amfitrions'

Els quatre lleidatans, en un moment del càsting que es va realitzar a l’IEI de Lleida el febrer passat.

Els quatre lleidatans, en un moment del càsting que es va realitzar a l’IEI de Lleida el febrer passat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El reality de les televisions locals Joc d’amfitrions arriba avui (22.00) a Lleida TV. Des del pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs els teleespectadors podran veure el càsting de la cadena del Grup SEGRE per elegir el concursant que representarà les comarques lleidatanes.

En aquest càsting, els quatre aspirants –Remei Gómez (Lleida), Núria Martínez (Lleida), Albert Fitó (Tàrrega) i Benet Vallespí (Lleida)– competeixen entre si amb l’objectiu de convèncer el jurat que cada un d’ells és el que millor coneix la història, la geografia i l’anecdotari de la seua ciutat, i per tant el que potencialment és el millor amfitrió d’aquesta.

El veredicte del jurat, format per Ramon Molins, actor i director de la companyia Zum Zum Teatre; l’actriu barcelonina Vicenta N’Dongo, i Santi Suárez, director del programa, no es coneixerà fins demà diumenge, moment en el qual es descobrirà no únicament el guanyador del càsting de Lleida, sinó també el dels altres onze que s’han fet arreu de Catalunya, per cada una de les televisions locals de la Xarxa de Comunicació Local que participen en el concurs. Sis de la Catalunya nord i sis de la sud, entre les quals es troba Lleida.

A partir d’aquell moment, arranca el viatge de Joc d’amfitrions, un reality en el qual entra en joc la tensió, l’estratègia i l’humor. A cada capítol, un dels participants introduirà els altres cinc en els aspectes més rellevants del seu poble o ciutat. Hauran, per tant, de tenir coneixements de la zona i resoldre qualsevol dubte que els visitants els plantegin. El conductor de l’espai serà Santi Suárez i el guanyador final es coneixerà al novembre.

tracking