SEGRE

ESPORTS CICLISME

Lleida TV obre amb un especial la cobertura de la Volta a Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida TV emet avui (21.00 hores) un especial amb motiu de la 59a edició de la Volta ciclista a Lleida, que engega aquest divendres. Des de la Seu Vella, lloc on s’ubicarà la meta de l’última etapa, el presentador Òscar Fernández parlarà amb Sergi Escobar, exciclista i director esportiu de la ronda lleidatana; i amb Àngel Ros, alcalde de Lleida. També passaran pel programa Joan Ubach, alcalde de Tremp, i Joan Segura, representant territorial d’esports de la Generalitat de Catalunya. Per la seua banda, els ciclistes lleidatans Albert Massana i Francesc Gironés oferiran la versió més tècnica de l’esport de les dos rodes.

Al llarg dels tres dies que dura la prova, Lleida TV emetrà programes resum de quinze minuts a partir de les 23.45 hores del que ha esdevingut en la jornada de la ronda.

L’exciclista Sergi Escobar, director de la cursa, els alcaldes de Lleida i Trempi el delegat d’Esports

Escapades, perfil de l’etapa, classificació i la veu dels protagonistes. L’equip format per Carlos Castellón i Aleix Vergés serà l’encarregat de fer el seguiment en ruta dels més de 400 quilòmetres per on circularan els més de cent ciclistes que hi participen.

tracking