SEGRE

PROGRAMES PRIME TIME

La lleidatana Ares Teixidó estrena 'El amor está en el aire' a A3

Ares Teixidó, al plató d’‘El amor está en el aire’, que Antena 3 estrenarà pròximament.

Ares Teixidó, al plató d’‘El amor está en el aire’, que Antena 3 estrenarà pròximament.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La lleidatana Ares Teixidó aterra a Antena 3 per copresentar al costat del popular Juan y Medio El amor está en el aire, una de les properes estrenes de la cadena per a aquest inici de temporada. Es tracta d’un programa d’entreteniment, produït per Boomerang TV, que busca sorprendre i emocionar l’espectador en les nits del prime time de la cadena del grup Atresmedia.

L’eix central serà l’amor en tots els seus vessants: homenatges, retrobaments, agraïments, declaracions d’amor, segones oportunitats, cites... Comptarà també amb famosos per donar sorpreses, com el cantant Carlos Baute, i seccions com Bodas al asalto de parelles que es volen casar i una l’hi proposa a l’altra. Un format molt a l’estil d’aquell Lo que necesitas es amor d’Isabel Gemio dels anys 90.

La lleidatana viatjarà a la recerca d’històries d’amor que després explicarà al plató

“El format em permet ser jo mateixa, sense trampes, amb les meues virtuts i defectes”

Ares Teixidó serà l’encarregada dels exteriors, de manera que viatjarà a la recerca de les sorpreses que més tard reportarà a Juan y Medio al plató. Encara que també tindrà presència a l’estudi en funció de les necessitats i de les històries que es vagin produint.

Amb aquest programa, la lleidatana s’allunya de Mediaset, grup amb el qual havia estat lligada professionalment després de la seua participació a Gran Hermano VIP, on es va enfrontar a Belén Esteban. Abans, va participar a El debate de Gran Hermano 15.

“Ja he plorat en diverses històries, és un projectàs” “Ja he plorat en diverses històries. És un projectàs!” Així d’emocionada es mostra Ares Teixidó per descriure aquest nou projecte que ha iniciat a Antena 3, El amor está en el aire. Per a la lleidatana va ser una “feliç sorpresa” ser elegida en el càsting. “Ni en els meus millors somnis. Imagina’t, estic en el millor moment professional de la meua vida.” El seu fitxatge pel grup representa un allunyament de l’univers Gran Hermano i del grup Mediaset. Per això assenyala que “el programa em permet ser tan jo, que l’espectador em veurà sense trampa ni cartró. Tot està sent tan de debò, tan real, que em mostro així, tal com sóc, amb les meues virtuts i els meus defectes”. Sobre el seu paper en el xou, destaca que “al llarg de les entregues vaig buscant històries molt emocionants, sorprenent gent que no té ni idea del que li passarà”, i revela que “hi haurà personalitats conegudes en algunes d’aquestes històries, convidats que tenen ídols que els ajudaran a somriure en un moment complicat de les seues vides”. Considera Juan y Medio com el seu “mestre”, pel “suport que li està donant”, i descriu El amor está en el aire com “un espai d’emoció constant, que et remourà, et captivarà, et farà riure i plorar”.

tracking