SEGRE

PROGRAMES A LES 21.00

Torna l'espai esportiu 'El marcador' a Lleida TV

Carles Castelló repassarà tots els dilluns a les 21.00 l’actualitat dels equips lleidatans || Avui, amb l’entrevista a Borja Comenge

Borja Comenge al pavelló Barris Nord.

Borja Comenge al pavelló Barris Nord.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida TV recupera avui per a la seua graella El marcador, el programa d’esports presentat per Carles Castelló. El periodista esportiu de la cadena lleidatana farà un repàs de l’actualitat esportiva a Ponent del cap de setmana, amb especial interès pels equips de més alt nivell, el Lleida Esportiu, que juga a la lliga de Segona B de futbol; l’Actel Força Lleida, de la Lliga LEB Or de bàsquet, i l’ICG Lleida Llista, de l’OK Lliga, màxima competició d’hoquei patins. A més, la resta d’equips i esportistes lleidatans també hi tindran el seu espai.

El programa, que s’emetrà tots els dilluns a partir de les 21.00 hores i tindrà una durada de 30 minuts, es completarà amb una entrevista a algun personatge de relleu en el món de l’esport lleidatà. Aquesta secció l’estrena avui l’entrenador del Força Lleida, Borja Comenge, que després de guanyar a Burgos divendres passat va debutar al Barris Nord amb una folgada victòria davant del Càceres (78-66).

El tècnic lleidatà parlarà de la trajectòria de l’equip, després d’haver arrancat la temporada amb dos victòries consecutives.

L’espai està realitzat en coordinació amb els serveis d’informatius de Lleida TV i compta amb el treball de Marc Piqué en la redacció i producció. Montse Farré n’ha fet el redisseny del grafisme i Dani Prieto, del plató virtual.

tracking