SEGRE

TRIBUNALS SANCIONS

La Federació Espanyola de Futbol, condemnada a pagar un milió a Mediapro

Ángel María Villar.

Ángel María Villar.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) haurà de pagar un milió d’euros al grup Mediapro pels serveis prestats durant la celebració del Mundial de Futbol del Brasil el 2014.

El jutjat de primera instància número 5 de Majadahonda (Madrid) ha emès sentència favorable a l’esmentat grup, arran de la demanda que va interposar l’octubre del 2015 contra la RFEF per l’impagament de les factures corresponents a la construcció i gestió d’un centre de premsa per a la Federació durant la celebració del passat Mundial del Brasil 2014.

Segons assenyala aquest grup de comunicació, l’ens esportiu, presidit per Ángel María Villar, “esgrimia per justificar-se que la responsable del projecte no comptava amb prou poder per subscriure el contracte com a suficient raó per no abonar part de l’import pels serveis prestats”. El grup de comunicació indica que la Federació sí que va realitzar els dos primers pagaments previstos, però va decidir no abonar la resta de l’import pressupostat.

Tal com assenyala el jutge de Majadahonda, “està prou acreditada la contractació, l’acceptació de l’import i l’existència d’un dèbit que la Federació ha d’assumir ara”, per la qual cosa haurà d’abonar la quantitat de 1.032.000 euros en concepte d’imports deguts i interessos.

tracking