SEGRE

PROGRAMES POLÍTICA

Les cadenes es bolquen amb les presidencials als EUA

TV3, La 1, A3 i La Sexta ofereixen especials demà a la nit || Connexions i anàlisi de la batalla per arribar a la Casa Blanca

L’encaixada de mans entre Trump i Clinton en el cara a cara.

L’encaixada de mans entre Trump i Clinton en el cara a cara.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les cadenes de televisió faran un seguiment especial de les eleccions presidencials als Estats Units, que se celebren demà dimarts i que enfronten la demòcrata Hillary Clinton i el republicà Donald Trump. A TV3 la nit electoral arrancarà a les 22.00 hores amb el reportatge Les músiques d’Obama, i el seguirà Sense ficció amb el documental L’elecció.

A partir de la 01.30 (dimecres a la matinada), Bàrbara Arqué i Xesco Reverter es posen al capdavant de les rodes especials, que inclouran connexions amb la corresponsal a Washington, Raquel Sans, a la seu del Partit Demòcrata, i amb l’enviada especial, Sílvia Heras, a la del Republicà. I a les 05.00 començarà E16: Especial eleccions EUA, amb Carles Prats.

RTVE també es bolca en la cobertura dels comicis. De dilluns a dimecres, els Telediarios es realitzaran des de Washington, amb Ana Blanco, i dimarts de les eleccions serà Víctor Arribas el que faci el seguiment al capdavant del programa La noche 24 horas, que arrancarà al Canal 24 hores a les 22.30 i a partir de les 00.00 també a La 1. Per la seua banda, Antena 3 oferirà un especial amb Sandra Golpe, mentre que Antonio García Ferreras es posarà al capdavant de Al rojo vivo a La Sexta. Tots dos començaran a la 01.00, comptaran amb experts i realitzaran connexions en directe.

tracking