SEGRE

jornada

Lleida TV emetrà un magazine especial pel Dia mundial de la televisió

Rodat pel Col·legi de Periodistes al Magical Media

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dilluns ha tingut lloc la presentació dels actes que es duran a terme per part dels 9 canals de televisió de la demarcació de Lleida per celebrar el dia mundial de d'aquest mitjà el pròxim 21 de novembre. Segons ha explicat Rafa Gimena, president del Col·legi de Periodistes de Lleida, la jornada es planteja un repte principal: apropar la televisió i els professionals que hi treballen a la ciutadania.

LLEIDA TELEVISIÓ, la cadena del Grup SEGRE emetrà un magazine rodat pel Col·legi de Periodistes de Lleida a les instal·lacions del Magical Media, on es parlarà sobre el futur de la televisió i els canvis que ha patit durant els últims anys, segons ha avançat Juan Cal, director executiu del Grup SEGRE.

El programa, que comptarà amb la participació tècnica dels alumnes del Grau de Comunicació i Periodisme Audiovisuals de la Universitat de Lleida i la dels alumnes de l’Escola Municipal de Belles Arts Leandre Cristòfol, serà retransmès aquell mateix dia en diferit per LLEIDA TV i Pirineus TV.

El programa, presentat per Mariví Chacón, comptarà amb la presència de periodistes de renom com Miquel Calçada i la bloguera lleidatana Laura Bernis.

En aquest dia també es posarà l'accent sobre les noves formes de veure la televisió, i és que les els canals lleidatans que emeten online volen esbrinar si realment existeix una bretxa digital entre els més grans i els més joves. A través de xerrades i enquestes a peu de carrer intentaran saber què ens agrada veure a la televisió i, sobretot, si ho fem de forma tradicional o bé des de dispositius mòbils i tabletes.

En concret, l’acte commemoratiu del Dia mundial de la televisió compta a Ponent amb la participació de 9 televisions de la demarcació: TV3 Lleida, TVE Lleida, LLEIDA TV, Aran TV, Pirineus TV, Balaguer TV, Mollerussa TV, Tàrrega TV i Teleponent.

Per exemple, Teleponent i Tàrrega TV sortiran al carrer per parlar amb les ciutadans; Mollerussa TV i Balaguer TV preparen una xerrada sobre noves maneres de consumir televisió via internet amb casals d’avis ambdós poblacions. D’altra banda, la delegació lleidatana de TV3 retransmetrà el TN Comarques des del claustre de la Seu Vella i TVE a Lleida cobrirà els actes per fer-ne una peça per a ‘L’Informatiu’ del circuit català.

D'esquerra a dreta, Carla Vilaseca (Balaguer TV), Alberto Lijarcio (Mollerussa TV), Rafa Gimena (Col·legi de Periodistes), Carolina Gili (TV3 Lleida), Juan Cal (Grup SEGRE) i Francesc de Dios (Teleponent). D'esquerra a dreta, Carla Vilaseca (Balaguer TV),

Lleida es bolca amb el Dia mundial de la televisióCol·legi de Periodistes

tracking