SEGRE

TVE PROGRAMES

Edu Soto farà realitat els desitjos de nens a TVE

Presentarà ‘El árbol de los deseos’, un nou programa de sorpreses || Visitarà col·legis i complirà els desitjos d’alumnes de Primària

Soto, a la presentació de la segona temporada de ‘Víctor Ros’.

Soto, a la presentació de la segona temporada de ‘Víctor Ros’.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

TVE prepara El árbol de los deseos, un programa en el qual l’actor i humorista Edu Soto mirarà de fer realitat els desitjos que nens i nenes tenen per als seus companys i familiars. El nou espai d’entreteniment ja ha començat a gravar-se però encara no té data d’estrena. L’artista, que es va fer popular interpretant el Neng de Castefa, recorrerà la geografia estatal per visitar, per sorpresa, diferents escoles. Al pati del col·legi creixerà un immens i màgic arbre, coronat amb una casa. A dins, serà on el presentador rebrà els nens de Primària. Malgrat ser molt joves, a les mans tindran el poder de canviar la vida d’altres persones, com els amics, familiars o aquells que ells vulguin.

Els nens hauran d’escriure els desitjos en unes targetes que es penjaran a l’arbre i serà el mateix arbre el que escollirà els més especials i sorprenents.

A més de la màgia i la il·lusió dels més petits, El árbol de los deseos explicarà històries emocionants, commovedores i divertides amb un to positiu. El format del programa, produït per Shine Iberia (MasterChef), arriba a Espanya després de passar per Holanda, Grècia, Eslovàquia i Bèlgica, on ha obtingut èxit d’audiència. Per la seua part, Edu Soto continuarà d’aquesta manera vinculat a TVE després de formar part de la segona temporada de la sèrie Víctor Ros.

tracking