SEGRE

LLEIDA TV A LES 14.45FOXLLEIDA TV PROGRAMES INFANTILS

L’estació d’esquí de Boí Taüll, protagonista a ‘Ara Lleida Blanca’

Mariví Chacón, amb Joan Ubach i Meritxell Ramon.

Mariví Chacón, amb Joan Ubach i Meritxell Ramon.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conglomerat de mitjans de comunicació nord-americà Twenty-First Century Fox, propietat de Rupert Murdoch, ha assolit un acord per adquirir la cadena britànica Sky per 14.000 milions d’euros (11.700 milions de lliures).

Fox va indicar que el fonament d’aquesta operació és clar: “Es crea un líder mundial en la distribució i creació de continguts i es realça l’escala dels nostres serveis d’esport i entreteniment, per ser líders davant dels consumidors.”

Ara Lleida Blanca visita avui (14.45) les pistes d’esquí de Boí Taüll Resort, una estació amb més de 30 anys d’història. Des del plató, situat a peu de pistes, Mariví Chacón parlarà amb Ignacio Jiménez, un dels responsables, i amb Manel del Pozo, director de l’escola d’esquí Vall de Boí durant la temporada d’hivern i taxista del Parc Nacional d’Aigüestortes la resta de l’any. El president del consell comarcal de l’Alta Ribagorça, Josep Lluís Farrero, explicarà la importància de la neu en el paisatge i l’economia de la zona, i de l’impacte de la proclamació de les falles com a Patrimoni Immaterial per part de la UNESCO. També passaran pel plató Joan Ubach (Diputació) i Meritxell Ramon (Turisme). Per la seua banda, Joan Cama pujarà a la cota 2.000 metres per conèixer l’Snowpark, on aprendrà a fer salts d’esquí.

El Club Banyetes emet aquest dissabte una nova entrega de les aventures de l’entranyable caragol i els seus amics. En aquesta, Eureka i Banyetes decoren l’arbre de Nadal, mentre Plutó, que no sap què és l’esperit nadalenc, els proposa jugar a l’enemic invisible, amb regals molt poc adequats per a aquesta època de l’any.

Mariví Chacón, amb Joan Ubach i Meritxell Ramon.

Mariví Chacón, amb Joan Ubach i Meritxell Ramon.

tracking