SEGRE

TVE CINE

La 1 dedica avui quatre hores a la gala dels premis Goya

A les 20.20 hi haurà la desfilada d’actors i convidats per la catifa roja || I a les 22.00, la cerimònia presentada per Dani Rovira

Dani Rovira repeteix com a presentador dels Goya.

Dani Rovira repeteix com a presentador dels Goya.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La 1 ofereix avui en directe la 31a edició dels premis Goya, que presenta de nou l’actor Dani Rovira. La retransmissió arrancarà a les 20.20 amb un especial des de la catifa roja per on passaran tots els protagonistes de la nit, presentat per Elena S. Sánchez, Carlos del Amor i Rafa Muñoz. Pedro Almodóvar, Juan Antonio Bayona, Raúl Arévalo, Paco León, Eduard Fernández, Antonio de la Torre, Emma Suárez, Carmen Machi, Penélope Cruz o Karra Elejalde són alguns dels nominats que hi desfilaran i que podran veure amb una càmera d’alta definició que permet combinar imatges superlentes amb cops d’acceleració per transmetre una intensa sensació de glamur.

A partir de les 22.00, es portarà a terme al Madrid Marriott Auditorium Hotel la cerimònia de lliurament dels premis, comentada a La 1 per Carlos del Amor.

Dani Rovira repeteix per tercer any consecutiu com a presentador de la gala, mentre que la Film Symphony Orchestra, dirigida per Constantino Martínez-Orts, posarà la música als moments clau de la cerimònia interpretant les bandes sonores nominades. En total, s’entregaran 29 Goya, i només un, el d’Honor, té ja destinatària: l’actriu i cantant Ana Belén.

La gala de l’any passat va congregar davant del televisor 3,9 milions d’espectadors (25,8% de quota).

tracking