SEGRE

MÚSICA ?CASA NOSTRA, CASA VOSTRA?

El concert solidari pels refugiats, demà a TV3

En directe des del Palau Sant Jordi de Barcelona, tres hores d’actuacions || La gala d’‘Oh happy day’ s’avança a avui (21.55)

El cartell promocional amb totes les actuacions del concert.

El cartell promocional amb totes les actuacions del concert.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

TV3 oferirà demà dissabte en directe el gran concert solidari pels refugiats, que se celebrarà al Palau Sant Jordi i que reunirà un ampli ventall de personalitats del món de la música com Lluís Llach, Joan Manuel Serrat, Manolo García, Sílvia Pérez Cruz, Txarango, Marina Rossell i Paco Ibáñez, entre d’altres, i de les arts escèniques, com La Fura dels Baus, Clara Segura, Eduard Farelo, Sílvia Bel o els Peripatètics de la sèrie Merlí.

El concert, de prop de tres hores i que forma part de la campanya Casa Nostra, Casa Vostra, està concebut com un espectacle integral, amb tres blocs temàtics, en els quals s’explicaran els aspectes de la crisi dels refugiats.

El primer fa referència a les causes de la crisi; el segon, al mar com a exemple del llarg camí que han de fer els refugiats fugint de la situació de desastre als seus països; i el tercer parlarà de l’estancament, l’arribada a Europa i el tancament de fronteres.

L’espectacle també comptarà amb la veu de refugiats, sigui amb vídeos testimonials de persones refugiades de la guerra de Síria, o en directe, i amb l’actuació conjunta de quatre colles castelleres. Gemma Ruiz i Lluís Marquina seran els encarregats de presentar l’espectacle per a la cadena pública.

La retransmissió d’aquest concert, que té per objectiu sensibilitzar sobre aquesta crisi humanitària, ha provocat que TV3 avanci a avui (21.55 hores) la gala del concurs Oh happy day.

tracking