SEGRE

LLEIDA TV ECONOMIA

Cases de fusta autosuficients, avui a ‘El debat de Lleida Activa’

Lleida, pionera a edificar amb aquest material al centre urbà

Cases de fusta autosuficients, avui a ‘El debat de Lleida Activa’

Cases de fusta autosuficients, avui a ‘El debat de Lleida Activa’

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les cases de fusta ja comencen a poblar el centre urbà de Lleida. A poc a poc aquest material, del qual les comarques de Lleida disposen i en abundància, comença a fer-se un lloc en la construcció.

Però no únicament es tracta del material, la fusta, sinó l’autosuficiència energètica el que fa cada vegada més atractiu aquest tipus d’edificació, en la qual Lleida és pionera a l’Estat, com ja ho va ser amb la construcció de la primera i més alta casa de pisos de fusta al carrer Cavallers.

La constructora Behabitat va entregar el desembre passat una casa unifamiliar de fusta al centre urbà de la Bordeta, i té en cartera cinc encàrrecs més, alguns a Ciutat Jardí. El debat de Lleida Activa (15.00 hores) vol abordar avui aquest auge en la construcció de cases de fusta entrevistant l’arquitecte Ángel Rodríguez, especialista en edificació passiva o energèticament autosuficient, i reunint a la taula de debat les enginyeres Anna Leal i Carme Ribes, especialistes en instal·lacions eficients de climatització i en bioconstrucció, i Oriol Aubets, soci de la constructora Behabitat.

tracking