SEGRE

LLEIDA TV CAFEÏNA

Lorena, a la final de 'Tu cara me suena' amb una cançó de Rocío Jurado

Lorena i Mariví Chacón, ahir, als estudis de Lleida TV.

Lorena i Mariví Chacón, ahir, als estudis de Lleida TV.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cantant Lorena Gómez competirà aquest divendres a la gran final de Tu cara me suena, en la qual interpretarà la cançó Como las alas al viento de Rocío Jurado. Els seus contrincants seran Blas Cantó, Rosa López, Beatriz Luengo i Canco Rodríguez. Els fans de la lleidatana podran emetre el seu vot la mateixa nit de divendres.

Lorena va visitar ahir el programa Cafeïna de Lleida TV, que dirigeix i presenta Mariví Chacón, per comentar la seua trajectòria al programa. Així, va explicar que la imitació de divendres passat de Shirley Bassey va ser seguida per la interessada a través d’Instagram i li va confessar que s’havia emocionat. No és la primera estrella de la cançó que elogia el seu treball, ja que en programes anteriors va passar els mateix amb Fleur East, Pastora Soler i India Martínez. La cantant, la favorita de la jurat Lolita per a la victòria final, ja té fins i tot pensat que si guanya donarà en aquesta ocasió una part dels 30.000 euros del premi a Aremi. En gales anteriors, va donar a Down Lleida i a l’Associació Aitor a Lleida, i a la fundació d’Irene Villa.

Lorena va explicar a Mariví que ha gravat la capçalera per a la sèrie Amar es para siempre, en la qual farà un cameo; aquest dijous visitarà El hormiguero, i està a punt de sortir un single amb la cançó Indomable.

tracking