SEGRE

PROGRAMES A LES 21.55

La lluita contra el càncer de Pau Donés, avui a TV3

‘Sense ficció’ estrena el documental ‘Jarabe contra el càncer’ || I després entrevista d’Agnès Marquès al líder de Jarabe de Palo

Pau Donés, en un moment de l’entrevista amb Agnès Marquès.

Pau Donés, en un moment de l’entrevista amb Agnès Marquès.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

TV3 dedica la nit a Pau Donés, el líder de Jarabe de Palo diagnosticat de càncer de còlon el 2015. En primer lloc, a les 21.55, Sense ficció estrena Jarabe contra el càncer, un documental dirigit per Albert Solé que retrata la lluita diària contra la malaltia a l’Hospital de la Vall d’Hebron a través de l’experiència del músic, dos pacients més, Marc Pairó i Meritxell Jané, i d’una infermera, Carolina Buendía.

En aquesta producció, Pau Donés va decidir donar visibilitat als tractaments a què era sotmès i a les seues reflexions amb l’objectiu de desestigmatitzar la malaltia i transmetre un missatge positiu. La seua vida, com la de tots els pacients, va canviar radicalment. Ara està planificada pels controls, les cirurgies i les sessions de quimioteràpia que rep periòdicament a l’hospital Vall d’Hebron, un dels més actius en oncologia. Tanmateix, això no li impedeix continuar amb la seua activitat diària, preparar un nou disc, escriure el llibre 50 palos i iniciar una nova gira que començarà a Mèxic aquest mes de març –el proper dia 20 de maig actuarà al Liceu–. Seguidament, a les 23.05 hores, la cadena emetrà Ara, Pau Donés, una entrevista de la periodista Agnès Marquès al cantant després que la malaltia hagi reaparegut en la seua vida. Una conversa que descobrirà la part més íntima i personal del músic.

tracking