SEGRE

TV3 HISTÒRIA

La Seu Vella i la Universitat de Cervera, a ‘El lloc dels fets’

Una nova sèrie de recreació històrica presentada per Marc de las Heras || S’estrena el pròxim diumenge 2 d’abril a TV3

Imatge del rodatge de la sèrie a la Seu Vella de Lleida.

Imatge del rodatge de la sèrie a la Seu Vella de Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

TV3 estrenarà el proper 2 d’abril El lloc dels fets, una sèrie de recreació històrica que visitarà diferents punts del territori català i explicarà successos poc coneguts que s’hi van produir en el passat, des de l’època dels ibers fins a principis del segle XX.

El nou programa, produït per TV3 i Createl i dirigit per Jesús Font, constarà de tretze entregues, una de les quals tindrà lloc a la Seu Vella de Lleida i una altra a la Universitat de Cervera. La resta transcorreran a Sant Pere de Casserres, el poblat ibèric d’Ullastret, el castell de Miravet, el palau Maricel de Sitges, els monestirs de Santes Creus, Sant Pere de Rodes, Sant Cugat del Vallès i Santa Maria de Ripoll, la Tarraco romana, el Palau Reial de Barcelona i la fàbrica Asland de Castellar de n’Hug.

El presentador Marc de las Heras (GR Barcelona), amb l’ajuda d’historiadors i especialistes, serà l’encarregat de guiar i descobrir a l’espectador aquestes històries de traïcions, estafes, crims, secrets, obsessions i revenges.

A més a més, el programa comptarà amb recreacions de personatges i d’ambients dels moments més importants de cada episodi. Tretze històries de tretze llocs, que també permetran disfrutar de la bellesa de cada monument, del seu entorn i dels atractius que ofereixen actualment.

tracking