SEGRE

RTVE ESTRENES

La 2 aposta per la música en directe de grups catalans

Estrena avui a les 19.30 hores ‘Músics’, dirigit i presentat per Goyo Prados || Tretze capítols de trenta minuts de durada

El grup Coriolà, a l’actuació a la sala El Siglo de Sant Cugat.

El grup Coriolà, a l’actuació a la sala El Siglo de Sant Cugat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

RTVE de Catalunya renova la seua aposta per la música en directe i estrena avui a La 2 (19.30 hores) Músics, un programa dirigit i presentat per Goyo Prados que oferirà actuacions en viu de formacions originàries del país però sense importar la procedència ni idioma. L’espai, que és de producció pròpia, pretén ser una plataforma d’arrancada per a aquests grups i solistes, un lloc on descobrir nous intèrprets i dibuixar d’aquesta manera l’actualitat musical del país.

Des de la sala El Siglo de Sant Cugat, un local retro convertit en plató i d’aire intimista, passaran formacions com Animal, Tori Sparks & Calamento, Joan Rovira, Judit Neddermann, Los Átomos, Biel Ballester Trio, Pantaleó, Blaumut i Coriolà, grup aquest últim integrat per Carles Chacón, Xavier Oró, Mikel Oró, Ismael Valero i Xabi Oró, i que és l’encarregat d’estrenar avui el programa. Músics constarà de tretze capítols de trenta minuts i dedicats cadascun a un intèrpret, que de la mà de Goyo Prados repassarà la seua trajectòria.

L’aposta de RTVE de Catalunya es podrà escoltar també els dissabtes a Radio 4 a les 17.00 hores. De fet, Prados és el director i presentador del programa Anem de tarda en aquesta mateixa emissora. A més ha dirigit i presentat programes a Onda Cero i Rambla i col·laborat a Cuatro i a 25TV.

tracking