SEGRE

INFANTIL SÈRIES

‘Lulú Brum-brum’ i ‘El Petit Príncep’ arriben al Super3

Dos sèries infantils noves d’animació || ‘Fish&Chips’ estrena temporada i ‘La família del Super3’ passa al matí dels dissabtes

La Lulú és una tortuga esportista i amant de la natura.

La Lulú és una tortuga esportista i amant de la natura.CCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Acaben les vacances de Setmana Santa, els més petits de casa tornen al col·legi i el canal Super3 arranca el segon trimestre de la temporada amb importants novetats en la programació. Arriben dos noves sèries d’animació: Lulú Brum-brum i El Petit Príncep. La primera és una adaptació dels llibres Lulu Vroumette, de Daniel Picouly i Frédéric Pillot, protagonitzada per una tortuga, esportista i enamorada de la natura, sempre disposada a ajudar els altres i a viure mil aventures amb els companys de classe: la llebre Tant-li-fa; l’eriçó Nisininó; l’òliba Fru-fru; el teixó Esclat, i les mosteles Mus i Tela (de dilluns a divendres, a les 18.40).

Per la seua part, El Petit Príncep està inspirada en la famosa obra d’Antoine de Saint-Exupéry. En aquesta versió, l’univers està en perill, les estrelles s’apaguen l’una rere l’altra a mesura que passa la Serp i provoca el caos. El Petit Príncep, acompanyat de la seua inseparable guineu, intentarà salvar l’univers (dissabte i diumenge, a les 15.40).

A més d’aquestes dos sèries, també arriben nous capítols de la sèrie Super4 i el concurs d’anglès Fish&Chips estrenarà temporada.

D’altra banda, La família del Super3 passarà a emetre’s els dissabtes al matí, mentre que Rat Rank, El MIC i els seus amics i l’InfoK mantenen puntuals la seua cita amb els súpers.

tracking