SEGRE

El lleidatà Joan Sorribes, doblador d'un personatge amb Down en una sèrie

L’actor de ‘Polseres vermelles’ és la veu de CJ a ‘Una casa de locos’

El lleidatà Joan Sorribes, doblador d'un personatge amb Down en una sèrie

El lleidatà Joan Sorribes, doblador d'un personatge amb Down en una sèrie

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Joan Sorribes, un jove amb síndrome de Down de Lleida amb experiència com a actor, ha sigut l’encarregat de doblar al castellà un personatge, també amb síndrome de Down, anomenat CJ Casagrande a la sèrie d’animació Una casa de locos del canal Nickelodeon.

Segons el canal infantil, el personatge apareixerà avui (21.05) en un episodi especial de l’esmentada sèrie de dibuixos animats titulat Un caos muy familiar

Els nens hi coneixeran Carlos Jr. Casagrande, el cosí de Ronnie i Bobby, que va nàixer amb síndrome de Down i que, amb 13 anys, s’ha convertit en l’alegria de la casa, ja que sempre té ganes de jugar i de riure. CJ té, a més, una capacitat innata: la de relaxar les situacions tenses que es viuen a la família. A més, li encanta portar corbata de llacet en qualsevol ocasió.

Sorribes va començar a participar de nen en obres a l’Escola Municipal de Teatre de Lleida, on va formar part de nombrosos muntatges al llarg de vuit anys. Als 14, va participar en la pel·lícula Herois de Pau Freixas, un film que va guanyar el Premi del Públic al Festival de Màlaga de l’any 2010, i posteriorment en alguns episodis de la sèrie Polseres vermelles del director Pau Freixas, amb guió d’Albert Espinosa. I del 2012 al 2016 va treballar en un projecte a la Llotja en el qual feia de reporter, entrevistava personatges famosos i actualitzava el web.

El personatge, al centre de la imatge

tracking