SEGRE

PROGRAMES EMPRESES

Projectes lleidatans amb ajuda de la UE

Lleida TV emet audiovisuals de 90 segons per difondre els programes de finançament europeu || La campanya ‘Europa inverteix en tu’, amb sis empreses lleidatanes

Primer audiovisual emès per Lleida TV basat a explicar el projecte d’Indulleida.

Primer audiovisual emès per Lleida TV basat a explicar el projecte d’Indulleida.LLEIDA TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lleida TV ha iniciat una campanya informativa, impulsada pel centre Europe Direct Lleida de la Paeria, que recull exemples d’empreses lleidatanes que han rebut finançament europeu per desenvolupar els seus projectes a través de programes que fomenten el creixement, la innovació i l’ocupació. Es tracta de sis audiovisuals d’uns 90 segons de durada, cadascun basat en l’experiència d’una empresa lleidatana, en què es dóna a conèixer a la ciutadania les possibilitats que ofereixen aquests programes europeus i els projectes que les empreses han pogut dur a terme gràcies a aquestos.

La campanya informativa Europa inverteix en tu va arrancar el passat 12 de juny amb Indulleida, que participa en el projecte Agrimax del programa d’innovació i investigació Horitzó 2020, i el va seguir aquest dilluns passat l’editorial Mosaics Llibres, immersa en el programa Erasmus per a Joves emprenedors. En els pròxims dilluns fins al 17 juliol, a partir de les 20.00, Lleida TV emetrà la resta d’experiències lleidatanes que han rebut finançament europeu. El pròxim, la Cambra de Comerç de Lleida, que participa en el programa Poctefa per a la cooperació transfronterera entre Espanya, França i Andorra. Els següents seran Axeb Biotech, empresa agrobiotecnològica, i la constructora Benito Arnó, les dos a l’Horitzó 2020.

Europa Direct Lleida, l’oficina d’informació de la UE de la Paeria, és la responsable de la iniciativa, en el seu objectiu d’impulsar accions de comunicació sobre aquests programes.

tracking