SEGRE

TV3 SÈRIES

'La Riera' s'acomiada liderant l'audiència i arriba 'Com si fos ahir'

Es començarà a rodar el 10 de juliol i s’emetrà al setembre

Marc Cartes, un dels protagonistes de la nova sèrie.

Marc Cartes, un dels protagonistes de la nova sèrie.CCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Riera va tancar aquest dillus a la nit vuit temporades a TV3 amb l’emissió de l’últim capítol, que li va oferir el liderat de l’audiència a Catalunya, amb una mitjana de 529.000 espectadors i una quota del 21,8%.

Aquest últim capítol, en el qual es va desvetllar que Mercè Riera (Mercedes Sampietro) va matar el seu fill Claudi (Pere Arquillué), també ha estat el de més audiència d’aquesta temporada, al superar el que es va emetre el dia de Sant Esteve, també en horari de prime time, que va ser de 474.000 espectadors i una quota del 17,2%.

Per cert, el final elegit pel director de la sèrie, Esteve Rovira, va generar un acalorat debat a les xarxes socials entre detractors i partidaris. Temes de debat van ser la previsibilitat d’aquest desenllaç, que no es van tancar tots els interrogants oberts i, sobretot, la no explicada absència de Pere Arquillué al programa especial que va reunir tots els actors que han desfilat per la sèrie.

Una vegada finalitzada La Riera, l’aposta de TV3 per a la sobretaula a partir del setembre serà una altra sèrie que portarà per títol Com si fos ahir, que girarà entorn d’un grup d’antics amics que es retroben al cap de vint-i-cinc anys. Dirigida per Sònia Sánchez (Infidels i Nissaga de poder), entre els protagonistes els espectadors es retrobaran amb cares conegudes com les de Marc Cartes, Àurea Márquez, Eduard Farelo i Sílvia Bel.

El pròxim 10 de juliol començarà el rodatge de la nova sèrie, amb la ciutat de Barcelona com a escenari. Un tràgic accident en serà el punt de partida, que donarà peu al retrobament en un funeral d’un grup de companys de l’institut vint-i-cinc anys després. Als anys vuitanta feien BUP i COU al fictici Reina Sibil·la, on es van convertir en un grup heterogeni, gamberro i ple de vida.

tracking