SEGRE

GRUP GODÓ

Josep Cuní s'acomiada de 8TV sense revelar el seu futur

Va presentar divendres l’últim ‘8 al dia’, després de 6 anys || Sempre treballa amb productora pròpia, incompatible per llei amb TVE

El periodista Josep Cuní deixa 8TV després de sis anys.

El periodista Josep Cuní deixa 8TV després de sis anys.8TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

8 al dia, el programa d’actualitat dirigit i presentat per Josep Cuní, va posar divendres passat el punt final a la seua emissió a 8TV després de sis anys en antena i 1.314 edicions. Va ser un adéu discret i sense anuncis previs.

Un vídeo recopilatori dels moments més destacats del programa i unes paraules d’agraïment del periodista barceloní, visiblement emocionat, cap al seu equip i l’audiència. “Espero que haver sopat amb nosaltres no els hagi estat gaire indigest. I, com deia aquell llegendari col·lega nord-americà: Bona nit i bona sort. I, per cert, no s’oblidin que el millor està per arribar.”

8 al dia i Josep Cuní van arribar al canal del Grup Godó l’any 2011, després de set anys conduint Els matins de TV3 i amb l’objectiu de fer ombra a la cadena pública catalana. I ho va aconseguir, alhora que es va convertir en un dels puntals de la cadena, al costat d’Alfons Arús.

Pel que sembla, els desacords amb la cadena, l’elevat cost del programa i els baixos índexs d’audiència –aquesta temporada ha registrat un 6,7% de share– són les causes del seu precipitat adéu.

Ara, el futur professional de Cuní està en l’aire. Ha valorat propostes de TV3 i TVE, però la primera té tancada la graella i la segona produeix els seus informatius, cosa incompatible, ja que Cuní treballa amb la seua pròpia productora, Broadcaster.

tracking