SEGRE

LLEIDA TV

Girona guanya el 'Pica Lletres' per tercer any consecutiu

Arnau Bisbe, campió després de lletrejar ‘insubmergibilitat’ || Una final plena d’emoció i amb dos representants lleidatans

Arnau Bisbe, del col·legi Maristes de Girona, el campió.

Arnau Bisbe, del col·legi Maristes de Girona, el campió.LA XARXA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Arnau Bisbe, alumne de tercer d’ESO del col·legi Maristes de Girona, es va proclamar aquest diumenge campió de la fase nacional del concurs de llengua Pica Lletres. El jove estudiant gironí va aconseguir superar la resta dels disset participants, tots vencedors amb els respectius centres de les fases territorials, en una gran final plena d’emoció, celebrada al Teatre de la Passió d’Esparreguera i presentada pel músic i actor Joan Dausà.

Bisbe va ser el millor en les diferents proves de lletrejar paraules. El moment de la victòria va arribar després de lletrejar correctament insubmergibilitat, un triomf que suposa el tercer consecutiu per a les comarques gironines i segon per als Maristes de Girona en les últimes tres edicions.

Entre els divuit estudiants de Secundària participants hi havia els representants de Lleida TV, Genís Vicens, de l’Escola Vedruna de Balaguer, i d’Aran TV, Anna Chesa. Al llarg de tot el curs, el programa ha mobilitzat un total de 12.000 alumnes de més de 200 centres educatius catalans.

Pica Lletres és una proposta pedagògica que, a partir de diferents proves i jocs, pretén millorar les aptituds lingüístiques dels joves. Es tracta d’un projecte de La Xarxa de Comunicació Local, fet en col·laboració amb les televisions locals, que es va estrenar l’any 2007, de manera que aquesta ha sigut la novena edició.

tracking