SEGRE

PROGRAMES

Doble estrena per a l'estiu de TV3

‘Aeroport’ arriba avui dimecres per mostrar la vida a l’aeroport Barcelona-el Prat amb Queco Novell || I després, converses amb personatges coneguts a ‘Estranyes parelles’

Queco Novell posarà la veu en ‘off’ i la ironia a ‘Aeroport’.

Queco Novell posarà la veu en ‘off’ i la ironia a ‘Aeroport’.CCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

TV3 entra avui dimecres de ple en la temporada d’estiu amb l’estrena de dos programes d’entreteniment: Aeroport (21.55) i Estranyes parelles (22.55). El primer narrarà el funcionament de l’aeroport de Barcelona-el Prat i les vivències que hi tenen lloc.

La sèrie constarà de tretze capítols i cada un estarà dedicat a un aspecte diferent de la vida en un aeroport com la plataforma, els passatgers, l’avió, els uniformes, la seguretat, la meteorologia, la nit o el personal de manteniment.

Tot plegat amb la narració i el toc d’humor i ironia de l’actor Queco Novell (Polònia). A més, mostrarà el treball dels controladors aeris i inclou explicacions, conceptes, xifres i curiositats de l’aeroport de forma divulgativa.

Seguidament s’emetrà Estranyes parelles, converses al voltant d’una taula entre personatges coneguts d’àmbits diferents. Té la particularitat que les dos persones acudeixen a la cita sense saber amb qui compartiran el dinar.

L’espai està produït i presentat per Llucià Ferrer, que deixarà sols els protagonistes perquè conversin i es coneguin. La periodista Pilar Rahola i l’actor porno Nacho Vidal és la primera parella de ball. D’altres seran Aida Folch-Víctor Amela, Nani Roma-Carme Ruscalleda i Gonzalo Bernardos-Isona Passola.

Queco Novell posarà la veu en ‘off’ i la ironia a ‘Aeroport’.

Queco Novell posarà la veu en ‘off’ i la ironia a ‘Aeroport’.CCMA

tracking