SEGRE

PROGRAMES

Núria Marín, d'estrena

La lleidatana debuta diumenge en el ‘prime time’ de Telecinco amb ‘Mad in Spain’ || Programa de debats amb Jordi González

Núria Marín i Jordi González, presentadors del nou programa.

Núria Marín i Jordi González, presentadors del nou programa.INSTAGRAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nou projecte de la lleidatana Núria Marín a Telecinco ja té nom i data d’estrena. Es dirà Mad in Spain i arribarà diumenge vinent, 23 de juliol, en horari de màxima audiència (22.00 h), per ocupar el buit deixat per Supervivientes: Conexión Honduras.

La lleidatana (Cazamariposas) farà el salt al prime time de la primera cadena de Mediaset de mans de Jordi González (GH VIP), amb el qual copresentarà l’espai. Tots dos protagonitzaven aquest dimarts el primer anunci promocional del nou format, que en paraules del mateix González serà “un debat entorn dels temes que més ens afecten, amb personatges que ens divertiran, ens sorprendran i, fins i tot, ens enutjaran”. Marín afegia que el programa serà també “lleuger, fresc i divertit”.

Mad in Spain està produït per La Fábrica de la Tele i sembla rescatar l’espai de debat Moros y cristianos, que durant la segona etapa, el 1997, va presentar el mateix Jordi González. Dos grades liderades per sis personatges mediàtics debatran cada setmana sobre assumptes que provoquen, enfaden, divideixen i, fins i tot, emocionen la societat.

Núria Marín s’encarregarà d’introduir els temes, mentre que Jordi González obtindrà les opinions dels experts, que defensaran les respectives posicions des de cada una de les grades, i també donarà pas als testimonis. Marín va nàixer a Lleida, però va passar la infància i la joventut a Vielha. Va estudiar Periodisme a Barcelona per finalment recalar al canal Divinity amb l’exitós Cazamariposas, dedicat al món dels famosos.

tracking