SEGRE

ENTREVISTA

Núria Marín, presentadora de TV: «Mad in Spain' tocarà temes que afecten tothom»

La lleidatana Núria Marín estrena avui en el ‘prime time’ de Telecinco un debat que presentarà amb Jordi González i en què hi haurà dos grades integrades per personatges mediàtics

«Mad in Spain’ tocarà temes que afecten tothom»

«Mad in Spain’ tocarà temes que afecten tothom»MEDIASET

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

A poques hores d’estrenar Mad in Spain a Telecinco, quines sensacions té? 

Amb moltes ganes. Vull començar ja, llançar-me i gaudir-ne, perquè quan t’ho passes bé això es transmet.

En què consisteix el format del programa?

És un debat sobre temes d’actualitat, que són polèmics i que afecten tota la societat. D’alguna manera, els espectadors s’hi sentiran identificats.

La cadena explica que seran temes que provoquen i fan enfadar la societat. Algun exemple?

Per exemple, debatrem sobre si totes les dietes són útils, si ser fill d’un famós és una benedicció o una maledicció o si les dones que parlen de sexe agraden o espanten.

Debatran sobre política?

No hi ha res tancat, però en principi considero que ja hi ha molts debats de política. Volem tractar temes que creiem que interessen més.

El debat estarà format per dos grans grades liderades per sis personatges mediàtics. Pot avançar-nos alguns d’aquests polemistes?

Serà gent bastant guerrera, que no es calla les coses i que són capaces de construir arguments. Salvador Sostres, per exemple, serà un d’ells.

A qui està dirigit?

Està pensat per a tots els públics, persones que tinguin inquietuds. L’objectiu és tractar el debat com un joc, com feien a l’antiga Grècia. Debatre és una cosa que fem cada dia i és molt saludable.

Què serà el que més cridarà l’atenció?

L’escenografia, el plató és espectacular i tindrem també públic i testimonis. Hi haurà moments de visceralitat, emoció, indignació, enuig... Sentiments que enganxen.

El programa el presentarà amb Jordi González. Hi ha química com amb Nando Escribano a Cazamariposas?

És diferent, perquè amb Nando ens coneixíem d’abans, mentre que el Jordi el coneixia menys. Però és un mestre. Una persona generosa, que et fa sentir a gust, bon company i professional. Estar a la seua altura fa vertigen, però d’altra banda dóna seguretat.

La seua carrera televisiva va en línia ascendent, després de quatre anys a Cazamariposas. Què significa aquest salt al prime time del principal canal de Mediaset?

Estic encantada, és un somni. Però també era un somni ser a Cazamariposas. En aquest sentit, reivindico Divinity i els canals més secundaris. Sóc més de Mediaset que dels canals.

Quin és el seu paper a Mad in Spain?

Jordi és el presentador principal. Jo introduiré els temes, recolliré les opinions de Twitter i dels testimonis de la gent que vingui com a públic i que han viscut els temes en primera persona.

Seguirà a Cazamariposas

Sí. Un és del dilluns al divendres i l’altre, el diumenge.

tracking