SEGRE

TV3 SÈRIE

La tercera temporada de 'Merlí' arribarà al setembre i acabarà abans de Nadal

Foto d’arxiu del professor Merlí amb els seus alumnes ‘peripatètics’.

Foto d’arxiu del professor Merlí amb els seus alumnes ‘peripatètics’.CCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La tercera i última temporada de la sèrie de TV3 Merlí s’estrenarà el proper mes de setembre coincidint amb l’inici del curs escolar i posarà el punt final definitivament abans de Nadal. De fet, el rodatge ja s’ha acabat i des de divendres passat els actors s’han anat acomiadant a través de les xarxes socials dels personatges a qui han donat vida des que la sèrie es va estrenar el 2015.

Per exemple, Albert Baró (Joan) i Elisabet Casanovas (Tània) han pujat una foto del monitor amb l’última escena. “L’últim pla. Gràcies, Merlí”, comentava ell, mentre que ella afegia: “No sé com digerir que s’acaba el rodatge de Merlí. Tercera i última. Gràcies per aquest viatge.”

A altres “peripatètics”, el sobrenom que Merlí (Francesc Orella) els va posar en la seua arribada a l’institut Àngel Guimerà, en canvi, els va resultar impossible aguantar les llàgrimes després de l’última escena. Carlos Cuevas (Pol) ho mostrava a Instagram en una emotiva foto amb Adrian Grösser (Marc) i Albert Baró (Joan).

La tercera temporada de Merlí també arribarà amb novetats en els horaris d’emissió. Després de la petició per part dels espectadors, la sèrie avançarà l’hora d’inici. Aquesta tercera temporada començarà a les deu en punt els dilluns, en comptes de tres quarts d’onze. Això comportarà el sacrifici temporalment d’un altre programa estrella de la cadena autonòmica, Crackòvia, que s’ajornarà fins al gener, quan hagi finalitzat la sèrie.

tracking