SEGRE

LLEIDA TV

El programa 'País km 0' visita avui dilluns Tiurana amb motiu de la festa major

El pantà de Rialb es va finalitzar fa vint anys.

El pantà de Rialb es va finalitzar fa vint anys.E. FARNELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El magazín de La Xarxa de Comunicació Local País km 0, que Lleida i Balaguer TV emeten avui dilluns a les 18.00 hores, es desplaça a Tiurana per conèixer els actes programats per a la festa major, que se celebrarà el pròxim cap de setmana, des del divendres 25 fins al diumenge 27 d’agost.

A més, el programa presentat per Rosó Feliu i Laura Alcalde visitarà alguns dels espais més emblemàtics del municipi. Descobrirà com es van reconstruir les cases del poble amb pedres recuperades del denominat poble vell, que va acabar sota les aigües del pantà de Rialb. En aquest sentit, el magazín entrevistarà veïns per conèixer com era l’antiga Tiurana i com ha canviat en un altre emplaçament.

D’altra banda, les càmeres del programa també es traslladaran al museu de la Moto de Bassella, un interessant recorregut des dels models més rudimentaris dels inicis de la motocicleta fins als nostres dies. Tot a través d’una selecció de les principals marques nacionals i internacionals.

Les activitats del Consorci Segre Rialb o espais de ball com els Geganters d’Oliana i un altre de cuina amb bitxo, producte originari de la localitat, són alguns dels temes que País km 0 tractarà en aquesta nova entrega en directe.

tracking