SEGRE

TERRORISME PROGRAMES ESPECIALS

La manifestació ‘No tinc por’ de Barcelona omple demà la graella televisiva

A Catalunya Ràdio, la periodista Mònica Terribas narrarà l’acte.

A Catalunya Ràdio, la periodista Mònica Terribas narrarà l’acte.CCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Barcelona tornarà a convertir-se demà en el focus d’atenció dels mitjans de comunicació nacionals i internacionals amb la retransmissió de la manifestació antiterrorista convocada a les 18.00 hores. Els telespectadors catalans podran seguir l’acte en record de les víctimes dels atemptats a través de TV3, on avui ja comença la cobertura a Els matins d’estiu (12.00 hores) amb l’entrevista als col·lectius que encapçalaran aquesta marxa. Pel que fa a les emissores radiofòniques, Catalunya Informació i Catalunya Ràdio també modificaran la graella habitual per oferir un programa que seguirà els detalls de la mobilització de la mà de Mònica Terribas.

RAC1, per la seua banda, emetrà a partir de les 17.00 un especial que inclourà entrevistes i debats amb Xavi Bundó, Joan Lluís García, Agnès Marquès i Joan Maria Pou.

Madrid també estarà present a la concentració, ja que Telemadrid es desplaçarà a la capital catalana per narrar en directe tot el que succeeixi.

Es preveu que milers de persones participin en la manifestació No tinc por, que s’iniciarà als Jardins de Gràcia i finalitzarà a la plaça Catalunya amb un acte sense representants polítics. La marxa va ser convocada fa una setmana per la Generalitat i l’ajuntament de Barcelona.

tracking