SEGRE

PROGRAMES NOVA TEMPORADA

'Cafeïna' i 'Lleida al dia' inicien el curs a Lleida TV

Mariví Chacón torna a la sobretaula de la cadena amb nous col·laboradors || I Santi Roig prepara noves seccions

Mariví Chacón obre avui una nova temporada del ‘Cafeïna’.

Mariví Chacón obre avui una nova temporada del ‘Cafeïna’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lleida Televisió inicia aquest dilluns dilluns una nova temporada amb la tornada del magazín de sobretaula Cafeïna i el programa d’actualitat Lleida al dia. Pel que fa al primer, Mariví Chacón tornarà a donar veu a la ciutadania de dilluns a divendres (14.45 h), en un magazín d’entreteniment i crònica social que incorporarà nous col·laboradors.

En aquest sentit, com a novetat, Chacón parlarà d’història amb membres de l’Arxiu Històric de Lleida i abordarà les iniciatives solidàries i culturals de la ciutat al costat del Sr. Postu, de Postureig de Lleida.

A la primera entrega del curs, entre altres convidats, hi haurà diferents voluntaris i psicòlegs de Creu Roja que van ajudar les víctimes de l’atac terrorista de Barcelona, a més de representants de la fundació Aspros, que presentaran la quarta edició de la consolidada cursa Nosaltres També Podem.

A la nit (21.30 h), el programa presentat per Santi Roig continuarà oferint tertúlies sobre qüestions d’actualitat i la secció d’opinió La Peixera, de Juan Cal, director executiu de SEGRE. L’espai Lleida al dia continuarà amb la mateixa línia d’informació de proximitat mentre prepara una renovació que inclourà connexions en directe i molts més espais informatius de cara a començaments de l’any que ve.

tracking