SEGRE

INFORMATIUS POLÈMICA

TVE va utilitzar l’argumentari del PP per informar sobre el ‘cas Gürtel’

Denúncia del Consell d’Informatius, que exigeix dimissions

TVE va utilitzar l’argumentari del PP per informar sobre el ‘cas Gürtel’

TVE va utilitzar l’argumentari del PP per informar sobre el ‘cas Gürtel’RTVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Televisió Espanyola va utilitzar, a finals de juliol, l’argumentari del Partit Popular com a document base per elaborar una notícia sobre la declaració del president Mariano Rajoy a l’Audiència Nacional.

Així ho va anunciar ahir el consell d’informatius de la cadena pública, que també reclama el cessament de la directora de continguts dels informatius de TVE, Carmen Sastre, que considera principal responsable de la manipulació.

Per la seua part, el director dels serveis informatius de la cadena, José Antonio Álvarez Gundín, es va defensar ahir de les acusacions assegurant que el seu objectiu és “fer els millors informatius per la seua qualitat, la seua pluralitat i credibilitat”, afegint que mai han pretès “incrementar l’audiència com sigui o per sobre de qualsevol cosa”.

El passat 26 de juliol, una redactora es va negar a firmar una peça informativa al comprovar que li havien donat com a guia un document amb els mateixos arguments que esgrimiria el PP en relació amb la compareixença de Rajoy a l’Audiència Nacional com a testimoni de la trama Gürtel.

tracking