SEGRE

PROGRAMES

Lleida Televisió ofereix una cobertura especial de la FiraTàrrega

Un espectacle de l’última edició del certamen.

Un espectacle de l’última edició del certamen.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lleida Televisió es bolca des d’e dijous en la cobertura de la FiraTàrrega 2017, el certamen cultural que converteix els carrers de la capital de l’Urgell en l’escenari de múltiples espectacles teatrals.

La primera cita és aquesta tarda a les 18.00 hores, amb l’especial de País km 0. El magazín d’entreteniment es desplaçarà fins a Tàrrega per conèixer les propostes artístiques d’aquesta 37 edició de la mà de Jordi Duran, el director artístic de la Fira, i Oriol Martí, el director executiu.

L’emissió d’alguns dels millors espectacles de la Fira es reserva per demà divendres, quan s’oferirà en directe D-construction (22.30), un muntatge de dansa hip-hop de la companyia Dyptic. I el seguirà un programa especial que recopilarà les propostes imprescindibles d’aquest any.

Finalment, a partir de les 22.00 hores de dissabte s’emetrà Mira’T, un espectacle d’acrobàcies amb perxa xinesa que reflexiona sobre la fragilitat de la condició humana. El seguirà un especial que farà balanç de la Fira mitjançant entrevistes i reportatges.

El certamen, que a l’edició d’aquest any compta amb un total de 54 projectes artístics provinents de vuit països diferents i 21 estrenes, finalitzarà diumenge.

tracking