SEGRE

TELEVISIÓ ESPECIALS

Àmplia cobertura de la Diada

TV3 i Lleida TV comencen avui amb l’emissió dels missatges institucionals || Al seguiment de la manifestació de demà dilluns s’incorporarà 8TV

Imatge de la multitudinària Diada celebrada l’any passat.

Imatge de la multitudinària Diada celebrada l’any passat.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TV3 i Lleida TV comencen avui diumenge la cobertura de la Diada. La cadena autonòmica ofereix, a les 19.00 hores, l’acte d’entrega de la medalla d’honor del Parlament als Mossos d’Esquadra, els serveis d’Emergències, la Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Local de Cambrils; a les 21.00, emetrà el missatge institucional del president Carles Puigdemont, i a les 22.00 hores, l’acte institucional que se celebrarà al Born. Per la seua part, Lleida TV ofereix l’emissió del ban municipal de la Diada de l’alcalde Àngel Ros (21.27 h), que es complementarà demà, a les 21.00 hores, amb un resum especial de la jornada.

Demà dilluns, TV3 es bolca en la cobertura de la Diada. Des de les 07.00 fins a les 11.30, cobrirà l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova a Barcelona. Seguirà fins a les 14.00 El matí de la Diada, amb Lídia Heredia, amb connexions per tot Catalunya i una taula de convidats formada pels directors dels diaris. Des de les 16.00 fins a les 21.00, Especial informatiu 11-S, amb Ramon Pellicer i Carles Prats, que cobrirà la manifestació de Barcelona i comptarà amb diversos analistes. A les 21.00, el TN vespre prendrà el relleu, amb Toni Cruanyes.

8TV també modificarà demà la graella per emetre una edició especial de 8 al dia. Des de les 17.00 fins a les 19.00, hi haurà un primer bloc, i un segon des de les 20.30 fins a les 22.30, amb Jordi Armenteras i Laura Rosel al capdavant, que seguiran la manifestació i l’actualitat des del plató.

Pel que fa a les emissores de ràdio, Catalunya Ràdio seguirà en directe els actes d’avui diumenge, amb Carme Clèries al Parlament i Kilian Sebrià a l’acte del Born. I demà dilluns oferirà una programació especial des de les 08.00 fins a les 23.00 hores.

Així mateix, RAC1 oferirà una àmplia cobertura de la Diada, amb un especial a partir de les 15.00 hores, amb Jordi Basté, Toni Clapés, Xavi Bundó i Agnès Marquès. Finalment, la Cadena SER desplaçarà a Barcelona els programes Hoy por hoy, La ventana i Hora 25.

tracking