SEGRE

PROGRAMES SÈRIES

TV3 estrena avui ‘Com si fos ahir’

Un grup de companys d’institut als anys vuitanta es tornen a trobar vint-i-cinc anys després al funeral d’un amic || L’acció transcorre íntegrament a Barcelona

Foto de família dels protagonistes de la nova sèrie de TV3 per a la sobretaula i que relleva ‘La Riera’.

Foto de família dels protagonistes de la nova sèrie de TV3 per a la sobretaula i que relleva ‘La Riera’.CCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andreu, Gemma, Eva, Jordi,

Sílvia

, Miguel, Marta i Quim són vuit amics que tornen a creuar les seues vides, després d’haver compartit el BUP i el COU a l’institut Reina Sibil·la. En aquella època, eren un grup de joves heterogeni, gamberro i ple de vida, que pensaven que serien amics per sempre.

La vida, tanmateix, els ha acabat portant per camins molt diversos i ara, amb gairebé cinquanta anys, es retroben i reprenen aquella amistat, adonant-se que les expectatives no sempre es compleixen i que la vida molt sovint ve carregada de sorpreses.

Aquest és el fil conductor de la nova sèrie Com si fos ahir que TV3 estrena avui a la nit i que demà ja passarà a la sobretaula. Els actors Marc Cartes, Àurea Márquez, Montse Germán, Eduard Farelo, Alicia González Laá, Andrés Herrera, Sílvia Bel i Jordi Rico es posen a la pell d’aquest grup de companys d’institut dels vuitanta, que es tornen a trobar vint-i-cinc anys després al funeral d’un amic.

La sèrie Com si fos ahir transcorre íntegrament a Barcelona, amb els protagonistes repartits per tota la ciutat.

En aquesta realitat urbana, tenen cabuda tots els aspectes de la vida de persones normals i corrents, amb diferents nivells socials i econòmics, que poden viure grans tragèdies, com per exemple la mort d’un ésser estimat.

tracking