SEGRE

PLATAFORMES ONLINE

Sky llança a Espanya un nou servei de ‘streaming’

Amb dotze canals de pagament, sèries i pel·lícules per 10 € al mes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un nou servei de continguts en streaming va arribar ahir a Espanya de mans de Sky, una empresa de telecomunicacions consolidada en diversos països europeus i que ara ofereix dotze canals de pagament, sèries de tot el món i centenars de pel·lícules per 10 euros al mes. Aquest nou servei, que pot visualitzar-se a través de la seua aplicació en dispositius iOS i Android, la pàgina web i en televisors amb Roku, s’ha concebut “per als que busquen una flexibilitat total, sense la nosa d’un contracte”. I és que, segons Andrew Griffith, director d’Operacions de Sky, el fet que dotze milions de llars no tinguin contractats canals de televisió de pagament és el que els ha animat a llançar aquesta nova proposta.

L’empresa, que ja està present a Itàlia, el Regne Unit, Irlanda, Alemanya i Austràlia i compta amb 22,5 milions de clients, preveu que un milió d’usuaris se subscriguin a Espanya a aquest servei i ha anunciat la seua predisposició a anar evolucionant fins al punt d’incorporar produccions pròpies.

Per ara, la plataforma ofereix accés a continguts en alta definició, entre els quals destaquen les sèries The walking dead, Modern family i Anatomía de Grey, i els canals Disney Junior, Disney XD, Nickelodeon i Cartoon Network. Tots aquests continguts poden veure’s fins a tres dispositius mòbils, tauletes i televisors.

tracking