SEGRE

LLEIDA TV PROGRAMES

Demà torna 'El marcador'

L’espai incorpora les seccions ‘La perspectiva’, ‘El reportatge’ i una agenda d’actualitat || Rut Camí debuta com a presentadora

Rut Camí, nova presentadora del clàssic ‘El marcador’.

Rut Camí, nova presentadora del clàssic ‘El marcador’.GENARO MASSOT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El programa setmanal que repassa l’actualitat esportiva de les comarques de Lleida, El marcador, torna demà a Lleida TV amb moltes novetats. El programa, elaborat pels periodistes Rut Camí, Carles Castelló, Marc Piqué i Aleix Vergés, a la realització, és un clàssic de la cadena local que recull el minut a minut de les jornades esportives i compta amb professionals en la matèria per comentar les jugades de les joves promeses de Lleida.

Durant aquest curs, l’espai s’emetrà tots els dilluns, a les 21.00 h (els dimarts, en redifusió, a les 13.30), i incorporarà tres seccions noves: La perspectiva, una secció d’opinió a càrrec dels periodistes de la cadena i de SEGRE; El reportatge, per poder conèixer en profunditat els clubs de Lleida, i una agenda que recollirà les activitats esportives del cap de setmana següent.

Així mateix, El marcador manté la secció L’entrevista, en la qual especialistes i protagonistes de l’esport lleidatà compartiran les novetats de la temporada i la seua experiència en el món de la televisió. En aquest sentit, la primera entrega de demà dilluns rebrà l’entrenador de l’Actel Força Lleida, Borja Comenge.

La lleidatana Rut Camí emprèn aquest projecte com a nova presentadora d’El marcador, després d’haver treballat durant dos anys a la secció d’Esports dels informatius de Lleida Televisió. La jove periodista, gran aficionada al món de l’esport i, en especial, al del futbol, pren el relleu de Carles Castelló al capdavant del programa.

tracking