SEGRE

TV3 PROGRAMES

‘Estàs igual!’ es trasllada avui a Almacelles per recrear una gesta històrica

Un moment de la celebració que va tenir lloc l’1 de juliol passat a Almacelles.

Un moment de la celebració que va tenir lloc l’1 de juliol passat a Almacelles.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Si els esdeveniments polítics no alteren la programació prevista per avui, Estàs igual! es trasllada aquesta nit (22.35) a Almacelles per reunir els jugadors de voleibol de l’Acadèmia Sant Antoni que, el 1976, es van proclamar campions d’Espanya en les categories infantil i cadet.Els herois d’Almacelles reviurà una gesta històrica que va portar la fama a aquest petit poble de Lleida. I és que, 41 anys després, Conrad Cortés i Òscar Barrios propiciaran un reencontre amb els seus 14 companys per recrear una fotografia que els van fer aquell dia històric.Els llavors petits herois es van reunir l’1 de juliol passat en un gran acte festiu que va recrear la recepció que els veïns d’Almacelles els van dedicar aquell any.

L’acte, celebrat a la plaça de la Vila del municipi, també va retre homenatge als morts Pau Pujol, propietari i director de l’Acadèmia Sant Antoni, que va propiciar la victòria d’aquells nens; Eduard Morell, un altre professor que els va acompanyar al campionat, i el també jugador Antonio Duran.

El programa setmanal presentat per l’actriu Cristina Brondo es va estrenar dijous passat, dia 14 de setembre, amb l’objectiu d’afavorir la retrobada de vells amics. Un espai atapeït d’humor i complicitat que recrea una instantània feta anys enrere, amb les mateixes persones participants i al mateix lloc que l’original.

tracking