SEGRE

Lleida TV estrena la nova temporada de 'Lleida en valor' amb Núria Sirvent

Lleida TV estrena la nova temporada de 'Lleida en valor' amb Núria Sirvent

Lleida TV estrena la nova temporada de 'Lleida en valor' amb Núria Sirvent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa Lleida en valor estrena la segona temporada a les 21.00 hores a Lleida Televisió. Es tracta d’un espai mensual, en coproducció amb GlobaLleida, que es dedica al món empresarial. La periodista Núria Sirvent serà la conductora del programa en aquesta nova temporada, amb Jorge Agustín a la realització. En aquesta primera entrega, abordaran la transformació digital a les empreses. Per fer-ho, comptaran amb Genís Roca, fundador de la consultora Roca Salvatella, de Barcelona, i amb Lluís Escribano, mànager de la mateixa entitat, com a convidats.

Ells aportaran les claus per dur a terme una exitosa transformació digital a les empreses, i posaran com a exemple la firma Rodi, que ha culminat amb èxit aquest procés. També abordaran les plataformes digitals de GlobaLleida per atansar els serveis que ofereix a tots els seus usuaris.

D’altra banda, Lleida Televisió emet avui, a les 23.00 hores, Hoquei en joc, entre el Vila-sana i el Voltregà, amb reemissió demà a les 11.15 h. Al DiS, Glòria Farré parlarà de l’art de Sixena amb el director del Museu de Lleida, Josep Giralt, i al Lleida Activa, Josep Maria Sanuy abordarà la producció de fruita amb Francesc Xavier Miarnau, productor i enginyer tècnic agrònom.

tracking