SEGRE

PROGRAMES MAGAZÍN DIARI

TV3 acomiada Núria Roca després de sols una setmana d'emissió d''A tota pantalla'

La presentadora valenciana, en una imatge promocional.

La presentadora valenciana, en una imatge promocional.TV3

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La periodista valenciana Núria Roca va emetre ahir un comunicat en el qual feia públic que ha estat acomiadada per TV3 com a directora i presentadora del magazín diari A tota pantalla.

Roca va ser contractada a començaments d’estiu per posar en marxa, al setembre, un nou espai.

A tota pantalla es va estrenar la primera setmana de setembre i després de set programes es va retirar de la graella, de forma temporal, a causa dels esdeveniments polítics a Catalunya, que reclamaven una ampliació dels espais informatius.

Des d’aleshores, tot l’equip ha estat preparant les noves emissions, encara que sense data de tornada, amb el total recolzament dels responsables de la cadena, fins a aquest dijous, quan va rebre el document d’acomiadament. Al comunicat es mostra dolguda perquè la notificació de l’acomiadament l’ha rebut per burofax i no s’hi argumenta cap motiu.

Assegura que la seua sorpresa es va fer extensiva a tot l’equip, entre els quals alguns estaven contractats per a l’espai i d’altres formen part de la plantilla de la televisió catalana. Des de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, van justificar aquesta acomiadament dient que estava cobrant sense prestar serveis i sense data d’incorporació prevista.

tracking