SEGRE

HOMENATGE SUSPESA EL 27 D?OCTUBRE

TV3 torna a programar l’estrena de la pel·lícula ‘Pau, la força d’un silenci’

L’actor Joan Pera, en el paper de Pau Casals.

L’actor Joan Pera, en el paper de Pau Casals.CCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

TV3 ha tornat a programar per a aquesta nit a les 21.55 l’estrena de la pel·lícula Pau, la força d’un silenci, que ja tenia previst emetre el 27 d’octubre passat però que va saltar de la graella per la informació política arran de la proclamació de la República catalana pel Parlament. Caldrà veure si avui es mantindrà l’estrena, sobretot després de l’empresonament ahir de Junqueras i 7 exconsellers. Pau, la força d’un silenci, dirigida per Manuel Huerga i protagonitzada per Joan Pera, Nao Albet i Carme Sansa, es completarà a les 23.45 amb el documental Pau, l’home que va fer sentir el silenci.

Joan Pera encarna el músic universal a mitjans dels 40, en el seu exili a Prada de Conflent, des d’on ajuda les famílies republicanes, i sovint ha de protegir-se de la Gestapo. Casals té l’esperança que la victòria aliada a la II Guerra Mundial suposarà també el final de la dictadura franquista a Espanya. Però els seus desitjos no es compleixen i decideix no tocar en públic mentre Franco continuï en el poder.

Gràcies a la tasca de Pierre, un alumne francès de violoncel, el mestre decideix fer una excepció el 1950, amb motiu del 200 aniversari de Bach, i fins a Prada arriben músics de prestigi internacional per acompanyar-lo en aquest concert.

tracking