SEGRE

CINE ESCÀNDOL

Netflix acomiada Kevin Spacey i l’actor seguirà un tractament

|

L’actor i productor Kevin Spacey.

L’actor i productor Kevin Spacey.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La productora Netflix va comunicar ahir que prescindeix dels serveis de l’actor Kevin Spacey després que sortissin a la llum episodis d’assetjament sexual de l’actor durant el rodatge i al llarg de la seua trajectòria professional. En un comunicat, Netflix ha anunciat que no pensen treballar amb el guanyador de dos premis Oscar. Al seu torn, Spacey va comunicar, a través del seu publicista, que se sotmetrà a tractament. “Kevin Spacey s’està prenent el temps necessari per buscar avaluació i tractament”, va dir a través d’un comunicat.

L’acomiadament de l’actor per part de Netflix ha deixat en l’aire la continuïtat de la sèrie que ell protagonitzava i produïa i era un dels vaixells insígnia de la productora: House of Cards. Segons va informar The Hollywood Reporter, els escriptors de la sèrie estan portant a terme canvis en el guió de la sisena i última temporada per tal que la història no inclogui Frank Underwood, el personatge interpretat per Kevin Spacey. En teoria ja s’haurien rodat els dos primers capítols, de manera que aquesta decisió suposa tot un gir de guió per als escriptors i productors de la sèrie d’intrigues polítiques protagonitzada per Spacey i Robin Wright. Segons els testimonis recollits pel mitjà, el guió de la sisena i última temporada estava pràcticament finalitzat abans que l’actor Anthony Rapp acusés diumenge passat Spacey d’un cas d’assetjament sexual el 1986, quan tots dos tenien 14 i 26 anys, respectivament. Dies després, fins a vuit companys i treballadors de rodatge de House of Cards van dir que Spacey els agredia i assetjava sexualment.

La denúncia de Rapp va portar Spacey a admetre la seua homosexualitat i assegurar que no recordava aquest episodi, encara que va dir que si realment va tenir lloc li devia “la més sincera disculpa”. “Honestament, no recordo la trobada, deuen haver passat més de 30 anys. Però si em vaig comportar com ell descriu, li dec la més sincera disculpa pel que hauria estat un comportament ebri profundament inapropiat”, va valorar Spacey en un comunicat publicat al seu perfil de Twitter.

Després de la confessió de Spacey i que sortissin a la llum els múltiples assetjaments sexuals que va fer al llarg dels anys el productor Harvey Weinsten, Hollywood està en el punt de mira de tots els escàndols sexuals.

tracking