SEGRE

PROGRAMES MÚSICA

Lleida Televisió enregistra la segona edició del concert ‘Kastanya.cat’

Una de les actuacions, ahir a la tarda, al Cotton Club.

Una de les actuacions, ahir a la tarda, al Cotton Club.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La sala Cotton Club va acollir ahir la segona edició del concert Kastanya.cat, que culmina set setmanes de programes emesos per Lleida Televisió per donar a conèixer tretze formacions musicals de tots els estils, edats i propostes musicals.

L’edició d’aquest any ha recollit grups arribats de Lleida, Tolosa, Albesa, Tarroja de Segarra, Roses, Sant Feliu de Buixalleu, Vallirana, Vilanova de Segrià i Benavent de Segrià, Rosselló, Matadepera i Andorra, que van desgranar cinc hores llargues de música en directe, amb un amplíssim ventall d’estils que han anat des del cant coral fins al rock, passant pel pop, el folk, el country o la música indie, amb una sèrie de temes fonamentalment originals, però també amb la presència de versions, tots interpretats en català i en occità.

El concert d’ahir va arrancar sota la conducció de Carles Gómez, vocalista del grup Lexu’s, que també s’havia encarregat de conduir els programes. Finalment, van ser deu els grups que van actuar.

La nota trista de la jornada va ser la cancel·lació a última hora i per motius de salut de les actuacions de la cantant de Matadepera Ariadna Ribot, del cantautor Primaël Montgauzi i de la banda d’andorrana Koman, per baixa mèdica d’un dels components. De totes maneres, es poden recuperar a Lleida Televisió amb els programes en els quals van participar.

tracking