SEGRE

GUARDONS ABANDONEN BARCELONA

Sevilla entrega els premis Ondas i es postula per ser-ne la seu permanent

Foto dels premiats amb la presidenta de la Junta, l’alcalde de Sevilla i el president del Grup Prisa.

Foto dels premiats amb la presidenta de la Junta, l’alcalde de Sevilla i el president del Grup Prisa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sevilla va ser ahir la seu dels 64 premis Ondas, que per primera vegada van sortir de Barcelona pel conflicte independentista, i l’alcalde sevillà, Juan Espadas, va advocar perquè la ciutat sigui seu permanent de l’entrega d’aquests reconeixements.

El periodista Iñaki Gabilondo va subratllar que “fa pena que les circumstàncies que ens porten aquí són les que ens porten, però beneïda sigui la circumstància i gaudim d’això”.

Al palau de congressos Fibes es va premiar els periodistes Àngels Barceló, Isabel Gemio, Susanna Griso i Josep Cuní; el grup Jarabe de Palo i el cantant Alejandro Sanz i les sèries Sé quién eres de Tele 5 i Las chicas del cable de Netflix. També els actors Javier Gutiérrez i Josep Maria Pou i l’actriu Blanca Suárez; els locutors Javier Peláez, Javi Álvarez i Antonio Martínez; l’espai 180º de Radio 3 d’RNE i els serveis informatius de les emissores de ràdio a Catalunya (Catalunya Ràdio, RAC 1, SER, RNE, COPE i Onda Cero).

Els Ondas Nacionales de televisió van ser per a Aquí la Tierra de TVE; Ochéntame otra vez: El sueño olímpico de TVE, Josep Cuní i Xabier Fortes (ex aequo com a millors presentadors); el festival Sónar, menció especial a Camarón de la Isla, el documental Die letzten Männer von Aleppo de la TV alemanya Südwestrundfunk, la cadena francesa ARTE pel documental dramatitzat radiofònic De guerre en fils; la cadena alemanya ARD i l’agència Sra. Rushmore per l’anunci per a Flex (millor campanya de ràdio) completen la llista. La gala va comptar amb la música d’Alejandro Sanz, Nena Pastori, Jarabe de Palo i José Mercé i Tomatito, en homenatge a Camarón.

tracking