SEGRE

21-D AMB SET CANDIDATS

Lleida TV emet el debat del Grup SEGRE d'avui que tanca la campanya electoral

Lleida TV Lleida TV emet el debat del Grup SEGRE d'avui que tanca la campanya electoralemet el debat del Grup SEGRE d'avui que tanca la campanya electoral

Lleida TV emet el debat del Grup SEGRE d'avui que tanca la campanya electoral

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta nit, a les 21.00 h, Lleida TV emet el debat organitzat pel Grup SEGRE que, com és tradicional, tanca les campanyes electorals, en aquesta ocasió les autonòmiques, en el qual participen els candidats lleidatans dels set partits amb representació parlamentària durant la legislatura anterior.

Així, durant dos hores i moderat pel subdirector de Lleida TV, Santi Roig, intervindran Josep Maria Forné, de Junts per Catalunya (JxCAT); Bernat Solé, d’ERC; Jorge Soler, de Ciutadans (Cs); Òscar Ordeig, del PSC; Mireia Boya, de la CUP; Marisa Xandri, del Partit Popular (PP), i Sara Vilà, de Catalunya en Comú-Podem. Encara que es tracta d’un debat entre caps de llista, el representant d’Esquerra Republicana és el número dos de la llista (Bernat Solé, alcalde d’Agramunt), ja que la número u, Meritxell Serret, es troba a Brussel·les.

El debat es dividirà en dos blocs. En el primer, debatran el que ha succeït a Catalunya des del setembre, amb l’1-O, la declaració unilateral d’independència, l’aplicació de l’article 155, la detenció dels membres del Govern cessat, la fugida a Bèlgica de part d’aquell mateix Govern i la convocatòria de les eleccions autonòmiques per part del president del Govern central, Mariano Rajoy.

En la segona part, abordaran qüestions directament relacionades amb Lleida i, com a novetat, set redactors de SEGRE formularan preguntes als candidats. Helena Culleré preguntarà a Josep Maria Forné; Anna Sàez, a Bernat Solé; Joan Martí, a Jorge Soler; Raúl Ramírez, a Òscar Ordeig; Xavier Rodríguez, a Mireia Boya; Sònia Espín, a Marisa Xandri, i Santi Costa Domingo, a Sara Vilà.

A més d’emetre’s per Lleida TV i SEGRE.com, els lectors de SEGRE tindran al diari de demà una àmplia informació sobre l’últim debat de la campanya.

Lleida TV emet el debat del Grup SEGRE d’avui que tanca la campanya electoral

Lleida TV emet el debat del Grup SEGRE d’avui que tanca la campanya electoralSEGRE

tracking