SEGRE

ESPECIALS PROGRAMES MUSICALS AQUESTA NIT

Les cadenes acomiaden el 2017 amb les campanades i els rostres més populars

Rut Camí, Joan Cama i Marina Sala donen les campanades a Lleida TV.

Rut Camí, Joan Cama i Marina Sala donen les campanades a Lleida TV.LLEIDA TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les televisions públiques i privades acomiadaran l’any 2017 amb la tradicional retransmissió de les campanades, i amb els rostres populars de les diferents cadenes. Lleida TV es trasllada al municipi de Penelles, mentre que TV3 retransmetrà des de l’avinguda Reina Maria Cristina de Barcelona i la majoria de les generalistes ho faran des de la Puerta del Sol de Madrid, amb l’afegit de La 1, que també emetrà, una hora més tard, les de les Canàries.

Abans de les campanades, La 1 oferirà l’especial Bienvenido Mister Wan-da, de José Mota, i ¡Feliz 2018!, amb Eva González i Carlos Latre, que acomiadarà el 2017 i donarà la benvinguda a l’any entrant amb música, màgia i humor. La 2 cedeix el protagonisme a Cachitos de hierro y cromo, que començarà amb un improvisat càsting a Sidonie, Vetusta Morla, El Kanka o Niños Mutantes.

Antena 3 emetrà l’especial A propósito de 2017 abans de les campanades, amb Jorge Fernández i Chenoa, un repàs de l’any que acaba. Després, Cantando al 2018, un karaoke amb els temes musicals de més èxit. A La Sexta, abans del raïm, els nois d’El Intermedio faran la seua pròpia celebració en el seu InterMerry Christmas i repassaran el millor del 2017 amb la música com protagonista. Telecinco i Cuatro, les dos de Mediaset, emetran un Sálvame Stars especial que conduirà Jorge Javier Vázquez.

Per la seua part, 8TV no emet les campanades, i la música seguirà a Arucitys Christmas.

tracking