SEGRE

NOVETATS SÈRIE DOCUMENTAL

TV3 es posa de bon humor de la mà de Llum Barrera

Analitzarà aquest estat d’ànim amb protagonistes que n’han fet el seu mode de vida || Agnès Busquets i Joan Pera, a l’estrena

Llum Barrera amb Xuriguera i Faixedas (Teatre de Guerrilla).

Llum Barrera amb Xuriguera i Faixedas (Teatre de Guerrilla).TVC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Què és l’humor? Per què riure ens fa sentir millor? És possible riure’s de tot o hi ha algun límit? En què es basa el nostre sentit de l’humor? Hi ha realment un humor català? De bon humor és el títol del programa que estrena aquesta nit (22.30 hores) TV3, una espècie de tesi doctoral sobre el sentit de l’humor presentat per Llum Barrera, en el qual aquest estat d’ànim s’analitza i es tracta des de tots els punts de vista amb personatges que han fet de l’humor la seua professió.

Al capítol d’avui, Llum Barrera parlarà amb dos de les actrius còmiques més divertides del moment, Agnès Busquets i Mireia Portas, d’allò que les fa riure a elles i als homes. També hi participarà l’humorista més trinxeraire i irreverent, Toni Moog.

A mesura que s’avança en l’edat, també diuen que una persona es torna més rondinaire i perd el sentit de l’humor. L’actor català Joan Pera explicarà què hi ha de cert en aquesta afirmació i què s’ha de fer per riure a gust durant la tercera edat.

Un altre tòpic diu que l’humor als pobles és diferent de l’humor a les grans ciutats. Humor urbanita en oposició a l’humor de poble. Xuriguera i Faixedas, que fan humor rural des que van començar, explicaran la seua experiència. De bon humor s’emetrà cada diumenge a les 22.30 h durant les properes onze setmanes.

tracking