SEGRE

FICCIÓ S?EMETRAN TRETZE CAPÍTOLS FINS A L?ABRIL

TV3 estrena ‘Benvinguts a la família’

Una nova sèrie d’humor negre que reflexiona sobre el valor dels vincles familiars || Protagonitzada per Melani Olivares, Yolanda Ramos, Ivan Massagué i Leïti Sène

Els protagonistes de la sèrie, que reflexiona sobre la família.

Els protagonistes de la sèrie, que reflexiona sobre la família.TV3

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Benvinguts a la família és la nova sèrie de ficció que TV3 estrena a les 21.55 hores. Es tracta d’una comèdia d’humor negre creada per Pau Freixas i Ivan Mercadé, i produïda per Arca Audiovisual, del Grup Filmax. La protagonitzen Melani Olivares al paper de l’Àngela, una mare de família desestructurada que farà el que sigui necessari per tirar endavant els fills. L’acompanyen al repartiment Yolanda Ramos, Ivan Massagué, Leïti Sène, Georgina Amorós, Nonna Cardoner, Miquel Fernández, Àlex Maruny, Betsy Túrnez, Francesc Ferrer, Carme Sansa, Eva Santolària i José Pérez.

L’acció arranca quan l’Àngela, lluitadora i separada, s’ha quedat sense casa per les dificultats econòmiques. Aleshores decideix enfrontar-se a la seua por més gran, el seu pare, un conegut escriptor de novel·les, amb el qual fa més de vint anys que no es parla.

La sèrie s’emetrà fins a l’abril a la mateixa franja que ocupava Merlí. Seran tretze capítols, en els quals els guionistes asseguren que a banda de la comèdia i el thriller “volíem parlar de la família, intentant que la gent s’hi sentís representada. La comèdia hi havia de ser, però també havíem d’emocionar”. Una de les seues grans preocupacions va ser trobar el to adequat perquè ningú s’ofengués, i creuen que finalment l’han encertat.

El director de TV3, Vicent Sanchis, està convençut que funcionarà: “En el context actual, la gent té ganes de riure. Estic segur que el producte apareix en el millor moment.”

tracking