SEGRE

LA 1 OPERACIÓN TRIUNFO

La favorita Amaya guanya ‘Operación Triunfo’

Aitana va ser segona, Míriam tercera, Alfred quart i Ana Guerra cinquena || Problemes de so van frustrar l’actuació de David Bisbal, que va cantar ‘a cappella’ davant el 30,8% d’audiència i gairebé 4 milions d’espectadors

Explosió d’alegria després de la proclamació d’Amaya.

Explosió d’alegria després de la proclamació d’Amaya.TVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Es van complir les expectatives i dilluns a la nit, cap a les dos de la matinada, La 1 va emetre el veredicte més esperat: Amaya Romero, la concursant navarresa d’Operación Triunfo, aconseguia el guardó i els 100.000 euros com a guanyadora de la disputada final, amb un 46% dels vots del públic, superant el 42 per cent d’Aitana Ocaña i el 12% de Míriam Rodríguez. Enrere havien quedat, en un primera eliminatòria, els seus companys Ana Guerra, que va quedar en cinquè lloc, i Alfred García, que va ser el quart classificat.

L’èxit de la gala final, en la qual no van faltar els emocionats agraïments dels cinc finalistes i els consells dels seus professors, va quedar una mica entelat per una fallada en una taula de so, que va impedir l’última actuació estrella de la nit, la de David Bisbal. Tanmateix, el finalista de la primera edició d’OT va cantar en directe i a cappella un fragment de la cançó Mi princesa, davant dels concursants, el presentador i Rosa, la primera guanyadora del concurs fa 16 anys, que era al plató com a jurat d’excepció. La gala havia començat amb l’actuació estel·lar de Raphael, que va compartir amb els concursants Mi gran noche.

TVE ja ha anunciat una gala extraordinària amb tots els concursants el dimarts 13 de febrer

Després, Pablo Alborán s’asseuria al piano per interpretar Prometo, davant d’un públic entregat. I es va acabar amb tots els concursants de l’edició pujant per última vegada a l’escenari per cantar Camina, l’himne d’OT 2017.

La directora de l’Acadèmia, Noemí Galera, va tancar definitivament el xat bastant més tard amb un “ha valgut la pena”. La final va registrar una mitjana de 3.923.000 espectadors i un 30,8% de quota, amb el minut d’or a les 23.12 hores i 4.729.000 espectadors.

Explosió d’alegria després de la proclamació d’Amaya.

Explosió d’alegria després de la proclamació d’Amaya.TVE

Explosió d’alegria després de la proclamació d’Amaya.

Explosió d’alegria després de la proclamació d’Amaya.TVE

tracking