SEGRE

PROGRAMES DE DILLUNS A DIJOUS, A LA TARDA

L'actualitat social, al nou magazín de Lleida TV, 'Connecti.cat'

Marina Sala serà la conductora a Lleida d’aquest nou magazín.

Marina Sala serà la conductora a Lleida d’aquest nou magazín.LLEIDA TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta tarda a les 19.00 hores, Lleida TV començarà a emetre el nou magazín Connecti.cat, una producció de la Xarxa de Comunicació Local, en col·laboració amb una trentena de televisions de proximitat, compromeses amb el repte de construir un producte audiovisual diari de dilluns a dijous, d’una hora de durada i basat en el directe.

Dirigit per Ares Escribà i Cruells, de Lleida TV, Connecti.cat és un format entre la informació i l’entreteniment, basat en reportatges sobre diferents punts de Catalunya on es forgen històries d’interès humà o són d’actualitat. Marina Sala formarà part d’aquest equip com a responsable de la secció de Lleida. L’objectiu és que l’espectador disfruti coneixent les diferents realitats del dia a dia. La clau és la manera d’abordar els temes, mostrant l’altra cara i aspectes que no es toquen en els informatius.

Donaran protagonisme a realitats que els mitjans generalistes veuen petites però que no deixen de ser grans i extrapolables. La gastronomia, el sector primari, els moviments socials, la solidaritat, les rutes i els paisatges, l’esport o els fenòmens meteorològics caben en aquest gran contenidor de temes que miraran de recollir, sense oblidar les curiositats territorials i les gestes de personatges singulars.

tracking